Jovica Mišić

Profesor fizičkog vaspitanja i sporta

Jovica Mišić rođen je 12. jula 1986. godine u Zenici, Bosna i Hercegovina.

Zvanje diplomiranog profesora fizičkog vaspitanja i sporta  stekao je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu.

Svoje znanje iz teorije i prakse nastavio je da nadograđuje kroz brojne edukacije u Zagrebu,Sarajevu, Novom Sadu i Banja Luci, zahvaljujući čemu je stekao zvanje BASIC PRO COACH. Nakon završene edukacije  Basic Training for Life, Cft 1 i 2 postaje i sertifikovani funkcionalni trener.

Iza njega su i brojni seminari na kojima je usavršavao svoje znanje iz oblasti sporta. Na Kettlebell seminaru usavršava znanje rada sa rekvizitom Kettlebell ili Rusko zvono, koje je sve popularnije u svijetu fitnesa, na Bodyweight seminaru usavršava znanje o vježbama sa vlastitim tijelom, dok na Weightlifting seminaru savladava tehnike dizanja tegova. Svoje djelovanje rada proširio je i na FMS 1 (functional movement systems) značajan za uočavanje nepravilnosti koje su povezane sa funkcionalnošću pokreta, a takođe je i UEFA B dipolmirani trener.

Kako bi usluge koje pruža svojim klijentima i sportistima upotpunio posvetio se i usavršavanju znanja o pravilnoj ishrani i suplementima, te je certifikovani savjetnik za ishranu i suplementaciju.

Nastavlja da obogaćuje svoja znanja iz teorije i prakse i teži ka neprestanom usavršavanju u oblasti fitnesa i fizičke pripreme.

Sa radom je počeo 2012.godine, a svoj Fitnes centar „M“ otvara 2019. godine.

U Fitnes centru „M“ pružaju se usluge grupnih i individualnih treninga, kao i priprema sportista kroz izradu programa za rekreativce i profesionalne sportiste. Cilj je da se klijentima i sportistima obezbijedi kvalitetan trening i da što prije postignu željeni rezultati, bilo da je u pitanju  izgradnja mišićne mase, mršavljenje, zatezanje i oblikovanje tijela ili sticanje kondicije.