Moj tim, uključujući mene kao magistra farmacije i magistra nutricionizma,  čine ljekar, psiholog-psihoterapeut, sportski trener i fizioterapeut. Timski rad sa njima je posebna prednost koju ističem kroz svoj program.

Sigurni smo da je ishrana više od brojke na vagi. Ističemo važnost psihološke komponente hrane i zdrav odnos prema samoj hrani kao i neophodnu fizičku aktivnost za dobro zdravlje.

Multidisciplinarni pristup je ono čemu težimo, jer tako možemo postići bolje rezultate.

Psiholog-psihoterapeut

Anita Mitrović Vas kroz KBT (kognitivno-bihevioralnu terapiju) uči tehnikama rješavanja problema i izgradnji samopomažućih kognitivnih obrazaca. KBT je jedna od najučinkovitijih metoda za tretman poremećaja u isharni, koji je vrlo važno prepoznati. Polazna tačka za rješavanje problema u ishrani jeste svjesnost postojanja samog problema, volja za napretkom i prihvatanje svog tijela na racionalan način.

Naočigled bezazlene prepreke u procesu prihvatanja zdravijih navika u ishrani  imaju težu pozadinu i sve češće zahtijevaju pristup stručnjaka iz psihoterapije. Tim više jer smo u današnje vrijeme pred mnogim izazovima i virtuelnim idealima, što se posebno odnosi na mlade osobe, pogotovo adolescente.

Saradnja sa Anitom je moguća online, što se svakako dogovarate lično sa njom.

Sportski trener

Jovica Mišić Vam može pomoći da kroz vježbe prilagođene Vašim potrebama i zdravstvenom stanju postignete bolju kondiciju, izgradite mišićnu masu, zategnete i oblikujete tijelo, kao i da imate bolje rezultate u procesu mršavljenja.

Saradnja sa Jovicom je moguća u njegovom Fitnes centru “M” koji se nalazi u Modriči ili online, što takođe dogovarate lično sa njim.

Fizioterapeut

Danka Trivić pomoću energetske masaže pomaže da se u Vašem tijelu  uspostavi ravnoteža i harmonija, što prija svakom čovjeku izloženom svakodnevnom stresu.

Limfna drenaža koju takođe praktikuje ima za cilj detoksifikaciju organizma i izbacivanje viška tečnosti iz organizma  kao i bolje rezultate kod anticelulitnih programa i redukcionih dijeta.

Saradnju sa Dankom ostvarujete samo dolaskom na tretman, što takođe dogovarate lično sa njom.

Ljekar

Svjetlana Pantelić mi pomaže u smislu savjetovanja i usmjeravanja ka daljim analizama i specijalističkim pregledima kod složenijih zdravstvenih problema i samo ja imam kontakt sa njom.

Više o članovima tima pročitajte ovdje.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da me KONTAKTIRATE. U zavisnosti od Vaših želja i potreba angažujem odgovarajuće članove tima.